2020-12-08 07:42:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A legnagyobb baj az, hogy a saját problémáit a környezetére vetíti

Napi horoszkóp december 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Nem számíthat könnyű boldogulásra, főleg ha sokat ellenkezik a főnökeivel és megpróbál szembeszélben vitorlázni. A kihívások azonban nagyon is kedvére valók, úgy érzi: most megmutathatja, mire képes.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Bár akadnak fontoskodó, kicsinyes ellendrukkerek, a nap végére minden elrendeződik. A partnere mindig nagyon büszke volt az ön sikereire, most pedig ennek hangot is ad. Ha viszont még független, akkor lehet, hogy épp a munkája révén ismerkedik meg leendő párjával.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Legyen őszinte, nézzen szembe a tényekkel. Nem biztos, hogy mindig mások a hibásak. A legjobb békésen tisztázni minden nézeteltérést a magánéletében és a munkában egyaránt.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Szűz jegyében jár, a Nap a Nyilasban. Most olyan napokat él, amikor nemcsak érdekli az emberek véleménye, hanem szeretne is együttműködni azokkal, akikről tudja, hogy a segítségére lehetnek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kicsit magányosnak érzi magát, pedig nincs egyedül. Sőt, túl sokan rajongják körül. Sokan szeretnék meghódítani, de egyikőjükre sem vágyik. Csak az állandó partnerére figyel, vagy ha egyedül él, akkor elsősorban a munkára koncentrál.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valaki a segítségére számít egy fontos ügyben. Mozgalmas nap áll ön előtt, amikor új pozíciót nyerhet. Egy telefonhívás kapcsán figyelme egy igazán értékes kapcsolat felé irányul. Gondolja át alaposan, milyen érzelmeket vált ki önből ez az új ismeretség.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ez az ön napja! Alaptulajdonsága, a kiegyensúlyozottság dominál, bár a pénzügyi és elhelyezkedési lehetőségek nem kedvezőek. Egy barátság sokat segíthet az emelkedésben, szövetségese lesz az illető a munkahelyi vitákban.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne hagyja, hogy a kellemetlenségek letörjék. Lelkiismeretesen végzett munkáját ma siker koronázhatja, ami kedvezően hat a hangulatára, közérzetére is. De csak ha következetsen halad a célja felé.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Túl érzékeny, sértődékeny, mindenkivel összerúgja a port, mert addig torzsalkodik, elégedetlenkedik, amíg elfogy a többiek türelme. Ha venné a fáradságot és magába nézne, rájöhetne: a legnagyobb baj az, hogy a saját problémáit a környezetére vetíti.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Munkahelyén sűrűsödnek a viharfelhők, mert bár úgy érzi, mindenkinek jót akar, kritikus modorával, csípős megjegyzéseivel sok ellenséget gyűjt. Ezzel együtt nem tanácsos állást változtatni, hiszen most érik be korábbi munkájának gyümölcse.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Tegyen szívességet másoknak, ha ezzel megkönnyítheti az életüket. Ráadásul valakinek a figyelmét így végre felhívhatja magára, akit pedig régóta meg akar hódítani magának.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Szűz jegyében van. Hatalmas energiával küzd egy érzelmileg fontos ügyért. Semmitől sem fél, s ha bajt észlel, félelem nélkül kockáztat. Ellenfelei, riválisai is méltányolják őszinte kiállását a meggyőződése mellett.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: